HVIDE LØGNE - 80'ernes og 90'ernes største danske hits - LIVE

Støberihallen, Hillerød

lør 14 sep 2019 20:00

Der er lagt op til en kæmpe (danse) fest når live bandet HVIDE LØGNE - der er kåret af DR til bedste koncept band for andet år i træk - spiller alle de kendte klassikere fra dengang og når de kendte DJ's BOOTY BEATS efter koncerten spiller festen videre op til dans.

HVIDE LØGNE
Har spillet udsolgte koncerter i hele landet når de leverer de bedste klassikere live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Dieter mit lieder, Danseorkesteret og mange flere.
Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

HVIDE LØGNE har spillet over 450 koncerter i landet og spillet alt fra festivaler, byfester, haller, firmarrangementer og på danske spillesteder. Orkesteret fejrer i år 10 års jubilæum og er rundt i hele landet og har solgt ud mange stedet bl.a. også i Helsinge og Hørsholm af steder i nordsjælland så det er med at være hurtig ved tasterne og sikre sin billet. Der er penge at spare i forsalg da den koster kr. 175 + gebyr i forsalg og 200,- i døren på aftenen såfremt der stadig er billetter.

Orkesteret består af:
Nana Schwartzlose – Sang
Karsten Storm – Keyboard, Kor
Jes Wind Andersen – Trommer
Peter Abrahamsen – Guitar
Henrik Raabo – Bas, Kor

Efter koncerten spiller de kendte DJ's BOOTY BEATS videre op til dans frem mod kl. 2 eller så længe der er gæster nok. Booty Beasts har spillet i Hillerød flere gange før blandt andet i et fuldstændig fyldt - det store markedstelt - så alle var helt oppe i det hurtige festlag. Det er drengene Dennis Fuller og Jonas "PØLS3" Sørensen der er dine fest leverandører denne aften i Støberihallen efter livekoncerten er slut.

Koncertmenu på B-hageriet
I forbindelse med koncerten udbydes en koncertmenu på det hyggelige B-hageriet der ligger på Slotsgade 15, baghuset, kun 100 meter fra Støberihallen.
Menuen offentliggøres først senere, men prislejet ligger på 195,- til max 245,- og er altid overvejende økologisk og i meget høj kvalitet.
Reservationen til menuen er påkrævet gennem billetkøbet her som koster + kr. 20 for at sikre der er plads til dem der reserverer.
Selve menuen betales direkte til B-hageriet på selve dagen.

Dørene åbnes kl. 19 og musikken starter kl. 20.
Menu på B-hageriet starter servering fra kl. 17.30 eller inden kl. 18.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger