ANDEN BRINGER UD - klassisk stand-up (21.30) EXTRA

Støberihallen, Hillerød

tor 16 maj 2019 21:30

EFTER LYN-UDSALG af showet til September har vi fået mulighed for at booke Anders Matthesen til et ekstra show allerede i Maj måned. 

Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

I Støberihallen kommer man helt tæt på Anders Matthesen. Det er en intim scene der står i kontrast til de mange andre store steder Anders optræder. Der er derfor lagt hele to shows ind samme aften kl. 19 og 21.30 så flere får mulighed for at opleve Anden helt tæt på. Der er unummererede siddepladser - Først til mølle for de bedste pladser men alle pladser her er gode. Ved tilkøb af teatermenu hos B-hageriet reserveres også god plads til showet. Kom i god tid da der varmes op med Anders Musik fra Blodhævn, Ternet Ninja og alle de andre gode sange inden start.

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.
De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lårklaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side. “De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig.
Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand-up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af at ‘møde folk hvor de er’. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gange undervejs på turnéen.

VIGTIGT! Der må absolut ikke filmes eller tages billeder under showet. Anders Matthesen stiller gerne op efter showet til billeder, autografer mm.

Teatermenu udbydes i samarbejde med byens hyggeligste cafe/restaurant B-hageriet som ligger 100 m fra Støberihallen. Menuen annonceres i god tid inden og kommer til at ligge prismæssigt omkring de 195 måske plus 50. Men læg allerede nu pladsreservation i kurven sammen med billetkøb. Der er kun 50 pladser. Menuen betales direkte hos B-hageriet på dagen. Reservationen koster kr. 25 og giver samtidig gode pladsreservationer til showet, så I roligt kan afslutte middagen.

Dette arrangement er udsolgt

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger